Rakennusautomaatio

Korkealaatuista ja monipuolista automaatiopalvelua

Oletko miettimässä automaatiojärjestelmänne huoltoa tai uusimista? Tai onko edessä uuden kohteen järjestelmän valinta ja hankinta?

 

Kokenut henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa automaatioon liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme toteutuksen, suunnittelun ja kunnossapidon alalla. Lähtökohtamme on laadukas työ, joka takaa järjestelmille pitkän elinkaaren.

 

Yhteistyöverkostomme kautta voimme tarjota erilaisia järjestelmiä tarpeenne mukaan sekä monipuolisen ja kattavan laitevalikoiman.

 

 

  

 

 

Kunnossapitopalvelu

Kun haluat varmistua siitä, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla, kunnossapitopalvelumme auttaa sinua.

Haluamme, että rakennusautomaatiojärjestelmäsi palvelee sinua mahdollisimman pitkään ja tarkoituksenmukaisella tavalla. Kunnossapidon avulla varmistamme, että järjestelmäsi huolehtii kiinteistönne tekniikasta vuodesta toiseen.

 

Toimiva ja hyvin viritetty järjestelmä pitää energiankulutuksen hallinnassa. Kiinteistön käyttömukavuus pysyy hyvällä tasolla ja säännöllinen kunnossapito pidentää laitteiston ja koko kiinteistön käyttöikää.

 

Kunnossapidon avulla järjestelmän luotettava toiminta varmistetaan eri vuodenaikojen mukaisissa olosuhteissa. Kiinteistön sisälläkin voi vuosien varrella tapahtua muutoksia sen käyttötavassa ja säännöllisen kunnossapidon avulla nämä muutokset huomioidaan järjestelmän toiminnassa.

 

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus järjestelmien toiminnan tarkastamisesta. Käyttämällä apuna rakennusautomaatiojärjestelmän historiatietoja, trendiseurantatietoja, hälytyslistoja ja energiaraportteja varmistamme, että sinunkin järjestelmäsi toimii mahdollisimman optimaalisella tavalla.

 

Tehdään yhdessä juuri sinun järjestelmällesi sopiva kunnossapitosuunnitelma. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarvekartoituksesta.

 

Teknologiapalvelu

Jos nykyinen järjestelmäsi on tullut elinkaarensa päähän ja on aika uusia kiinteistön automaatio, teknologiapalvelumme auttaa sinua.
 

Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua jo siinä vaiheessa, kun harkitset muutoksien tekemistä. Voimme yhdessä miettiä eri vaihtoehtoja; kannattaako nykyistä järjestelmää uudistaa tai laajentaa vai onko ehkä parempi vaihtaa uuteen tuotteeseen. Koska teemme yhteistyötä useiden eri laitevalmistajien kanssa, voimme yhdessä miettiä sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvan järjestelmän ja sen toteutustavan.

 

Jos päätös järjestelmän hankinnasta tai uusimisesta on jo tehty, autamme sinua mielellämme hyvään lopputulokseen. Henkilökuntamme on valmiina toimimaan linkkinä sinun ja laitetoimittajan välillä.

 

Meidän kauttamme saat myös projektin kokonaisvaltaisen laadukkaan toteutuksen työmaalla.

 

Projektin aikana ja sen päätyttyä annamme henkilökunnallesi koulutusta järjestelmän käytöstä ja tuemme sen pitkäaikaista kunnossapitoa.

 

Huolehditaan yhdessä siitä, että rakennusautomaatiojärjestelmäsi saa hyvä alun ja pitkän elinkaaren. Se takaa sinulle työrauhan ja mukavat olosuhteet joissa työskennellä.

 

Ilmanvaihtolaitteiston (IV) huolto- ja asennuspalvelut

Tarjoamme ratkaisuja sisäilman laadun parantamiseen.
 

Kauttamme on mahdollista saada ilmanvaihdon huoltotyöt, puhdistukset ja säätötyöt sekä asennus- ja tasapainotustyöt. Huolehdimme sisäilman laadusta IV-laitteiston koko elinkaaren ajalla.

 

Rakennuslupaa edellyttävässä rakennustyössä on oltava IV-laitteiston rakentamisesta vastaava työnjohtaja, jos se on laitteistojen rakentamisen vaativuuden vuoksi tarpeellista. Tarjoamme ilmanvaihtolaitteiston (IV) rakentamisesta vastaavan työnjohtajan palveluja.