service_banner_1

Projektipäällikkö rakennusautomaatio, Vantaa/Lahti

 

Haemme kasvavaan joukkoomme projektipäällikköä.

 

Tehtävänäsi on huolehtia rakennusautomaatioprojekteista uudishankkeissa ja saneerauskohteissa. Kunnossapidon suunnittelu ja huollon kehittäminen voi olla osa toimenkuvaasi.

 

Olet yrityksemme edustaja ja yhteyshenkilö asiakkaiden suuntaan. Osallistut myyntiin ja markkinointiin sekä projektien teknisiin asioihin ja aikatauluihin liittyviin neuvotteluihin.

 

Ohjaat ja kehität projektitiimin toimintaa ja siten vaikutat yrityksen tuloksen kehittymiseen. Työtehtäviisi kuuluu myös projektien tekniseen suunnitteluun liittyviä asioita sekä asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtäviä.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

Rakennusautomaatiosuunnittelija, Vantaa/Lahti

 

Haemme kasvavaan joukkoomme rakennusautomaatiosuunnittelijoita.

 

Tehtäviisi kuuluu uudishankkeiden ja saneerauskohteiden suunnittelu-, ohjelmointi-, käyttöönotto- ja projektinhoitotehtävät. Osallistut tarvittaessa myös huoltoon ja kunnossapitoon.

 

Voit olla kokenut alan ammattilainen tai vasta uraasi alalla aloitteleva. Joka tapauksessa sinulla on halu oppia uusia asioita ja kehittyä.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja palkitsevan työn alan ammattilaisten joukossa. Panostamme laatuun ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tukenasi on joukko osaavia ja pitkän kokemuksen alalta hankkineita työtovereita. Sijoituspaikkana tehtävissä voi olla Vantaa tai Lahti.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Pasi Mattila 040 511 8373. Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää 31.3.2019 mennessä osoitteella: pasi.mattila@jtlbc.fi

 

JTL-Building Control Oy on kasvava, vuonna 2017 perustettu, laadukkaita sähkö-, automaatio- ja IV-ratkaisuja tuottava yritys. Toimintaperiaatteitamme ovat kunnioitus, luottamus, vastuullisuus ja yhteistyö. JTL-Building Control Oy kuuluu MJV-Sähkö -yhtiöihin. Neljän yhtiön muodostama konserni työllistää yli 60 teollisuus- ja talotekniikan ammattilaista.